Tilbring søndag den 4. juni sammen med MINI

Du er inviteret til en dag i MINI's tegn. For søndag den 4. juni afholder MINI et event hvor alle, der kører MINI, er inviteret. Dagen starter med kortegekørsel fra Kolding og Aarhus mod Comwell Bygholm Park i Horsens. Der er en goodiebag til de første 100 tilmeldte MINI'er, der møder op på dagen. Af hensyn til mad og drikke skal du tilmelde dig eventet.

Kortegekørsel fra Kolding eller Aarhus

Mød op ved Bayern AutoGroup Kolding eller Bayern AutoGroup Aarhus kl. 11.00. Kl. 11.30 kører vi i kortege mod Horsens. På Kortene nedenfor kan du se de ruter, vi kører, og du er velkommen til at slutte dig til kortegen et sted på ruten. Vi forventer arrangementet på Comwell slutter ca. 14.30.
Rute fra Bayern AutoGroup Kolding til Comwell Bygholm Park i Horsens.

Rute fra Bayern AutoGroup Kolding til Comwell Bygholm Park i Horsens.

Vil du køre med fra Kolding, skal du møde op hos Bayern AutoGroup Kolding, Trianglen 5, kl. 11.00. Kl. 11.30 kører vi i samlet flok afsted mod Comwell Bygholm Park i Horsens. Klik på kortet og få vist den præcise rute i Google Maps. Du er velkommen til at slutte dig til kortegen et sted på ruten. 

Se ruten her
Rute fra Bayern AutoGroup Aarhus til Comwell Bygholm Park i Horsens.

Rute fra Bayern AutoGroup Aarhus til Comwell Bygholm Park i Horsens.

Vil du køre med fra Aarhus, skal du møde op hos Bayern AutoGroup Aarhus, Blomstervej 4 A, kl. 11.00. Kl. 11.30 kører vi i samlet flok afsted mod Comwell Bygholm Park i Horsens. Klik på kortet og få vist den præcise rute i Google Maps. Du er velkommen til at slutte dig til kortegen et sted på ruten.

Se ruten her

MINI Rules

Reglerne er simple. Smilet er stort.

Når du kører MINI, bliver du optaget i en klub. Ikke sådan én du skal betale kontingent til. Men sådan én du nødigt vil ud af, når først du er inde. Og sådan én hvor kodekset gør det sjovt. MINI Rules hedder det.

Tilmelding

Udfyld nedenstående og modtag en blanket

  1. Udfyld formularen nedenfor.

  2. Derefter modtager du en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding til vores nyhedsbrev. Dette sikrer, at vi lovmæssigt må tage kontakt til dig. Ønsker du ikke at modtage vores MINI nyhedsbrev ca. 4 gange årligt, så kan du let framelde dig igen. Husk at tjekke dit spamfilter.

  3. Derefter modtager du eventtilmeldingsmailen, hvor du skal svare på 3 spørgsmål (Bilens reg. nr., antal personer der deltager samt e-mail) Dette så vi kan udlevere goodiebags til de første 100 tilmeldte, samt sikre at der er mad og drikke til alle deltagere.

  4. Så er du tilmeldt 😊

    Vi gør opmærksom på at der under eventet vil blive taget billeder, der kan blive anvendt i vores markedsføring. Læs mere om vores privatlivspolitik her

Til dig fra MINI

Vær med til at sprede MINI-kærligheden

Vi har lavet en plakat og nogle komplimentskort, som du kan downloade gratis nedenfor. Plakaten er med de 10 MINI-regler, vi kalder MINI Rules. Hæng den op, eller giv den til en MINI-fan. Komplimentskortene er håndholdte komplimenter. Print dem og læg dem i forruden på de MINI'er, du møder på din vej, og drys lidt MINI-kærlighed ud over Danmark.
MINI giver smilerynker og sus i maven

MINI giver smilerynker og sus i maven

Kører du MINI, kender du allerede følelsen. Det kilder i maven og smilemusklerne er ømme. Og uanset hvor du kører, følger misundelige blikke efter dig. Det er bare sådan, det er at køre MINI. Og forestil dig så hvor mange smil, blikke og sus i maven det giver, når vi samler en masse MINI’er den 4. juni på Comwell i Horsens.